Bog & idéLeon S. Buhl

Bøger skrevet af Leon S. Buhl

Læs mere om Leon S. Buhl
1 produkter
1 produkter
Varme Ståbi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Varme StåbiJohn Frederiksen
674,96 DKK
Indbundet
(0)
Varme Ståbi

Mere om Leon S. Buhl

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Leon S. Buhl, har du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Buhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Leon S. Buhls bøger

Du kan bestille to bøger af Leon S. Buhl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Buhls bøger kommer bare som indbundet. Buhls bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leon S. Buhls "Varme Ståbi"

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Varme Ståbi" af Leon S. Buhl

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Leon S. Buhl