Bog & idéLeon Trotskij

Bøger skrevet af Leon Trotskij

Læs mere om Leon Trotskij
3 produkter
3 produkter
Den spanske borgerkrig og revolution
Den spanske borgerkrig og revolutionLeon Trotskij
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den spanske borgerkrig og revolution
Overgangsprogrammet
BOEGERTILSTAERKPRIS
OvergangsprogrammetLeon Trotskij
66,36 DKK
Paperback
(0)
Overgangsprogrammet
Permanent Revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Permanent RevolutionLeon Trotskij
82,96 DKK
Paperback
(0)
Permanent Revolution

Mere om Leon Trotskij

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Leon Trotskij. På listen nedenfor har du Trotskijs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overgangsprogrammet" udgivet af Solidaritet - "Permanent Revolution" udgivet af Solidaritet - "Den spanske borgerkrig og revolution" udgivet af Forlaget Marx - "Revolutionen forrådt" udgivet af Socialistisk Standpunkt

Bøger skrevet af Leon Trotskij

Du kan finde fire bøger af Leon Trotskij her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Leon Trotskij bøger i flere formater. Trotskijs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leon Trotskijs "Overgangsprogrammet"

Det er muligt at købe Leon Trotskijs "Overgangsprogrammet" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Solidaritet.

"Permanent Revolution" af Leon Trotskij

"Permanent Revolution" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leon Trotskij