Bog & idéLeonora Carrington

Bøger skrevet af Leonora Carrington

1 produkter
1 produkter
Hørerøret
HørerøretLeonora Carrington
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Hørerøret

Mere om Leonora Carrington

Hvis du søger en bog skrevet af Leonora Carrington, finder du et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Carrington.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hørerøret" udgivet af Forlaget Sort Kat - "Den ovale dame & andre fortællinger" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureau

Leonora Carringtons bøger

Leonora Carrington har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Carringtons bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Carrington er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leonora Carringtons "Hørerøret"

"Hørerøret" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Sort Kat.

Leonora Carrington "Den ovale dame & andre fortællinger"

Hos Bog & idé er "Den ovale dame & andre fortællinger" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Carringtons serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureau.
Detaljer
Fulde navn:
Leonora Carrington