Bog & idéLeonora Christina

Bøger skrevet af Leonora Christina

Læs mere om Leonora Christina
4 produkter
4 produkter
Jammers Minde
Jammers MindeLeonora Christina Ulfeldt
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Jammers Minde
Jammers Minde
STREAM
Jammers MindeLeonora Christina
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Jammers Minde
Jammers minde
Jammers mindeLeonora Christina Ulfeldt
45,95 DKK
e-bog
(1)
Jammers minde
Jammers Minde
Jammers MindeLeonora Christina Ulfeldt
79,95 DKK
EBOG
(1)
Jammers Minde

Mere om Leonora Christina

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Leonora Christina. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Christina.
Bøgerne fra Leonora Christina findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En kongedatters liv" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab - "Leonora Christinas franske selvbiografi" udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab - "Hvis vi ikke skriver om det - notesbog" udgivet af Politikens Forlag - "Den der lever stille" udgivet af Politikens Forlag - "Med på en lytter" udgivet af Gads Forlag - "Hvis vi ikke taler om det" udgivet af Politikens Forlag - "Hvis vi ikke taler om det" udgivet af Politikens Forlag - "Hvis vi ikke taler om det" udgivet af Politikens Forlag - "Den franske selvbiografi" udgivet af Saga - "Den franske selvbiografi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jammers Minde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jammers minde" udgivet af BEST BOOKS - "Champagnepigen" udgivet af Athene - "Glashuset" i serien "Min historie" udgivet af Dansklærerforeningen - "Rygsvømmeren" udgivet af Opdigtet Onsdag - "Rygsvømmeren" udgivet af Athene - "Rygsvømmeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Hæltinners Pryd" udgivet af SAGA Egmont - "Den franske selvbiografi" udgivet af SAGA Egmont - "Hvor intet bryder vinden" udgivet af Politikens Forlag - "Hvor intet bryder vinden" udgivet af Politikens Forlag - "Champagnepigen" udgivet af Saga - "Silhuet af en synder" udgivet af Politikens Forlag - "Førsteelskeren" udgivet af Politikens Forlag - "Silhuet af en synder" udgivet af Politikens Forlag - "Silhuet af en synder" udgivet af Politikens Forlag - "Champagnepigen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Førsteelskeren" udgivet af Politikens Forlag - "Rygsvømmeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den der lever stille" udgivet af Politikens Forlag - "Jammers minde" udgivet af Dansk Litteratur Forlag - "Rygsvømmeren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den, der lever stille" udgivet af Gyldendal - "Champagnepigen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Champagnepigen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Madame Champagne" udgivet af SAGA Egmont - "Den der lever stille" udgivet af Politikens Forlag - "Den der lever stille" udgivet af Politikens Forlag - "Jammers Minde" i serien "Gyldendals bibliotek¤Dansk litteratur" udgivet af Saga - "Feminisme" udgivet af Samleren
Og et antal andre bøger skrevet af Christina, som du også kan finde hos Bog & idé.

Mere om Leonora Christinas bøger

Her hos Bog & idé kan du købe mange bøger af Leonora Christina. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Leonora Christina fås i flere formater. Leonora Christina bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En kongedatters liv" af Leonora Christina

"En kongedatters liv" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.

"Leonora Christinas franske selvbiografi" af Leonora Christina

"Leonora Christinas franske selvbiografi" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leonora Christina