Bog & idéLeslie Kaplan

Bøger skrevet af Leslie Kaplan

Læs mere om Leslie Kaplan
1 produkter
1 produkter
Himlenes bog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlenes bogLeslie Kaplan
159,96 DKK
Hæftet
(4)
Himlenes bog

Mere om Leslie Kaplan

Hvis du søger en bog fra Leslie Kaplan, finder du et stort udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kaplans seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Himlenes bog" i serien "Babel" udgivet af Basilisk - "Overskridelsen - fabrikken" i serien "Babelserien" udgivet af Basilisk

Bøger skrevet af Leslie Kaplan

Der er to tilgængelige udgivelser af Leslie Kaplan hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Leslie Kaplan kommer i flere forskellige formater. Kaplan har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Basilisk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Himlenes bog" af Leslie Kaplan

Hos Bog & idé er "Himlenes bog" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Babel". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Basilisk.

"Overskridelsen - fabrikken" af Leslie Kaplan

Det er muligt at købe Leslie Kaplans "Overskridelsen - fabrikken" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Babelserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Basilisk.
Detaljer
Fulde navn:
Leslie Kaplan