Bog & idéLilian Rohde

Bøger skrevet af Lilian Rohde

5 produkter
5 produkter
Innovative studerende
Innovative studerendeJens Boelsmand
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovative studerende
Håbets og handlingens pædagogik
Håbets og handlingens pædagogikBenjamin Laier
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Håbets og handlingens pædagogik
Innovative elever. Undervisning i FIRE faser
Innovative elever. Undervisning i FIRE faserAnja Lea Olsen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovative elever. Undervisning i FIRE faser
Innovative elever
Innovative eleverLilian Rohde
219,95 DKK
EBOG
(0)
Innovative elever
Klædt på til verden
Klædt på til verdenEllen Farr
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Klædt på til verden

Mere om Lilian Rohde

Der er flere forskellige bøger skrevet af Lilian Rohde til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Rohdes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Lilian Rohde udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Focusing on Language, Elevhæfte 2" udgivet af Alinea - "Innovative elever" udgivet af Akademisk - "Innovative studerende" udgivet af Akademisk Forlag - "Innovative elever. Undervisning i FIRE faser" udgivet af Akademisk Forlag - "Klædt på til verden" udgivet af GO Forlag - "Portfolio, Build Up! 1, Pupil's Book" i serien "Portfolio" udgivet af Alinea

Lilian Rohdes bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lilian Rohde hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Rohdes bøger kommer i samtlige formater. Rohde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lilian Rohdes "Håbets og handlingens pædagogik"

Hos Bog & idé er "Håbets og handlingens pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Focusing on Language, Elevhæfte 2" af Lilian Rohde

Endnu en af Lilian Rohde skønne bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lilian Rohde