Bog & idéLinda Holeman

Bøger skrevet af Linda Holeman

Læs mere om Linda Holeman
1 produkter
1 produkter
Porten i Marrakesh
STREAM
Porten i MarrakeshLinda Holeman
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Porten i Marrakesh

Mere om Linda Holeman

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Linda Holeman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holemans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fuglene vender tilbage" udgivet af CDR Forlag - "Porten i Marrakesh" udgivet af Lytteratur - "Månekongens datter" udgivet af Arvids

Mere om Linda Holemans bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Linda Holeman hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Holemans bøger kommer i et udvalg af formater. Holemans bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fuglene vender tilbage" af Linda Holeman

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Holeman, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CDR Forlag.

Linda Holeman "Porten i Marrakesh"

"Porten i Marrakesh" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Porten i Marrakesh" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Holeman