Bog & idéLinda Petersen

Bøger skrevet af Linda Petersen

Læs mere om Linda Petersen
3 produkter
3 produkter
Transformer
TransformerLinda Petersen og Mikkel Frey Damgaard
149,95 DKK
EBOG
(11)
Transformer
Fyn i de brølende tyvere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fyn i de brølende tyvereMarianne Weigel og Linda Petersen
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Fyn i de brølende tyvere
Transformer
STREAM
TransformerLinda Petersen og Mikkel Frey Damgaard
149,95 DKK
Lydbog
(11)
Transformer

Mere om Linda Petersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Linda Petersen. På listen nedenfor ser du Petersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Transformer" udgivet af Politikens Forlag - "Transformer" udgivet af Politikens Forlag - "Transformer" udgivet af Politikens Forlag - "Fyn i de brølende tyvere" udgivet af Historisk Samfund for Fyn

Bøger af Linda Petersen

Du kan købe fire bøger af Linda Petersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Linda Petersen fås i forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Linda Petersens "Transformer"

"Transformer" kan købes som lydbog. Du kan desuden altid have "Transformer" af Linda Petersen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Transformer" af Linda Petersen

Det er muligt at købe Linda Petersens "Transformer" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Transformer" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linda Petersen