Bog & idéLinda-Sofie Davidsen

Bøger skrevet af Linda-Sofie Davidsen

3 produkter
3 produkter
AfgiftsManual 2021
AfgiftsManual 2021Linda-Sofie Davidsen
809,95 DKK
Hæftet
(0)
AfgiftsManual 2021
AfgiftsManual 2019
AfgiftsManual 2019Linda-Sofie Davidsen
759,95 DKK
Hæftet
(0)
AfgiftsManual 2019
AfgiftsManual 2020
AfgiftsManual 2020Linda-Sofie Davidsen
789,95 DKK
Hæftet
(0)
AfgiftsManual 2020

Mere om Linda-Sofie Davidsen

Der findes flere bøger af Linda-Sofie Davidsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Davidsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "AfgiftsManual 2021" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "AfgiftsManual 2020" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "AfgiftsManual 2019" udgivet af Karnov Group Denmark - "AfgiftsManual 2018" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "AfgiftsManual 2013" udgivet af Thomson Reuters Professional - "AfgiftsManual 2017" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "AfgiftsManual" udgivet af Karnov Group Denmark - "Afgiftsmanual" udgivet af Karnov Group Denmark

Bøger af Linda-Sofie Davidsen

Der er otte tilgængelige bøger af Linda-Sofie Davidsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Davidsens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Davidsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Linda-Sofie Davidsens "AfgiftsManual 2021"

"AfgiftsManual 2021" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"AfgiftsManual 2020" af Linda-Sofie Davidsen

Det er muligt at købe Linda-Sofie Davidsens "AfgiftsManual 2020" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Linda-Sofie Davidsen