Bog & idéLindsey Kelk

Bøger skrevet af Lindsey Kelk

Læs mere om Lindsey Kelk
2 produkter
2 produkter
Vi havde jo bare en pause
Vi havde jo bare en pauseLindsey Kelk
149,95 DKK
EBOG
(9)
Vi havde jo bare en pause
Den evige brudepige
Den evige brudepigeLindsey Kelk
149,95 DKK
EBOG
(4)
Den evige brudepige

Mere om Lindsey Kelk

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Lindsey Kelk. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kelk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den evige brudepige" udgivet af HarperCollins - "Vi havde jo bare en pause" udgivet af HarperCollins Nordic - "Vi havde jo bare en pause" udgivet af HarperCollins - "Den evige brudepige" udgivet af HarperCollins Nordic - "Den evige brudepige" udgivet af HarperCollins Nordic

Lindsey Kelks bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lindsey Kelk hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Kelks bøger fås i forskellige formater. Kelks bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lindsey Kelks "Den evige brudepige"

Det er muligt at købe Lindsey Kelks "Den evige brudepige" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins.

Lindsey Kelk "Vi havde jo bare en pause"

Hos Bog & idé er "Vi havde jo bare en pause" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Vi havde jo bare en pause" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Lindsey Kelk