Bog & idéLine Knudsen

Bøger skrevet af Line Knudsen

Læs mere om Line Knudsen
2 produkter
2 produkter
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfteMia Finnemann Schultz
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte
K for Klara 18: Uvenner for evigt!
K for Klara 18: Uvenner for evigt!Line Knudsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
K for Klara 18: Uvenner for evigt!

Mere om Line Knudsen

Der er en del bøger skrevet af Line Knudsen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "K for Klara 18: Uvenner for evigt!" i serien "K for Klara" udgivet af CARLSEN - "Læs og skriv i genrer - Læsekursus" udgivet af Gyldendal - "Carlsens Læsestart - Liv og Emma på cykeltur " i serien "De små stribede" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heksens forbandelse" udgivet af CARLSEN - "Læs og skriv i genrer - Guide til undervisning i læseforståelse - lærerhæfte" i serien "Læs og skriv i genrer" udgivet af Gyldendal

Mere om Line Knudsens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Line Knudsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Knudsens bøger kommer i forskellige formater. Line Knudsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"K for Klara 18: Uvenner for evigt!" af Line Knudsen

Det er muligt at købe Line Knudsens "K for Klara 18: Uvenner for evigt!" som ebog. "K for Klara 18: Uvenner for evigt!" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "K for Klara". Det er CARLSEN, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Læs og skriv i genrer - Læsekursus" af Line Knudsen

"Læs og skriv i genrer - Læsekursus" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Line Knudsen