Bog & idéLine Møller Daugaard

Bøger skrevet af Line Møller Daugaard

Læs mere om Line Møller Daugaard
2 produkter
2 produkter
Praksisfaglighed i skolen
Praksisfaglighed i skolenKaren Seierøe Barfod
459,95 DKK
Paperback
(1)
Praksisfaglighed i skolen
Mosaikker til danskstudiet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mosaikker til danskstudietClaus Detlef
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Mosaikker til danskstudiet

Mere om Line Møller Daugaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Line Møller Daugaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Daugaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med flere sprog i klassen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Nyankomne elever i skolen" udgivet af KvaN - "Mosaikker til danskstudiet" udgivet af Gyldendal - "Der skal to til" i serien "Københavnerstudier i tosprogethed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Line Møller Daugaards bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Line Møller Daugaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Daugaards bøger kommer bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Daugaard publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Line Møller Daugaards "Med flere sprog i klassen"

"Med flere sprog i klassen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Nyankomne elever i skolen" af Line Møller Daugaard

Hos Bog & idé er "Nyankomne elever i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er KvaN, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Line Møller Daugaard