Bog & idéLine Sørensen

Bøger skrevet af Line Sørensen

Læs mere om Line Sørensen
1 produkter
1 produkter
Kort & godt om HELBREDSANGST
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om HELBREDSANGSTLine Sørensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om HELBREDSANGST

Mere om Line Sørensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Line Sørensen, har du et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om HELBREDSANGST" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Askebyen" udgivet af Kalland¤i samarbejde med Trykværket - "Askebyen" udgivet af Kalland¤i samarbejde med Trykværket

Bøger skrevet af Line Sørensen

Du kan købe tre bøger af Line Sørensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. -s bøger kommer i flere formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Line Sørensens "Kort & godt om HELBREDSANGST"

Hos Bog & idé er "Kort & godt om HELBREDSANGST" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Line Sørensen "Askebyen"

Hos Bog & idé er "Askebyen" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Askebyen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kalland¤i samarbejde med Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Line Sørensen