Bog & idéLinette Jensen

Bøger skrevet af Linette Jensen

Læs mere om Linette Jensen
4 produkter
4 produkter
Totalt bombet
STREAM
Totalt bombetLinette Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Totalt bombet
Døden på Vestvolden
STREAM
Døden på VestvoldenLinette Jensen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Døden på Vestvolden
Døden på Vestvolden
Døden på VestvoldenLinette Jensen
79,95 DKK
EBOG
(1)
Døden på Vestvolden
Totalt bombet
Totalt bombetLinette Jensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Totalt bombet

Mere om Linette Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Linette Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døden på Vestvolden" udgivet af Carlsen - "Døden på Vestvolden" udgivet af Carlsen - "Totalt bombet " i serien "Carlsen ekko" udgivet af Carlsen - "Totalt bombet" i serien "Carlsen ekko" udgivet af Carlsen

Bøger skrevet af Linette Jensen

Du kan bestille fire bøger af Linette Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Linette Jensen fås i flere formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Linette Jensens "Døden på Vestvolden"

"Døden på Vestvolden" kan købes som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Døden på Vestvolden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Døden på Vestvolden" af Linette Jensen

"Døden på Vestvolden" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Linette Jensens "Døden på Vestvolden" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linette Jensen