Bog & idéLinus Gårdfeldt

Bøger skrevet af Linus Gårdfeldt

Læs mere om Linus Gårdfeldt
3 produkter
3 produkter
Nya Pangea
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nya PangeaLinus Gårdfeldt
79,96 DKK
Hæftet
(0)
Nya Pangea
Gråbjergsang
GråbjergsangLinus Gårdfeldt
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Gråbjergsang
Men gulvet har ingen mund
Men gulvet har ingen mundLinus Gårdfeldt
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Men gulvet har ingen mund

Mere om Linus Gårdfeldt

Hvis du er på jagt efter en bog af Linus Gårdfeldt, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Gårdfeldt.
Bøgerne fra Linus Gårdfeldt findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nya Pangea" i serien "Bestiarium" udgivet af Forlaget Virkelig - "Gråbjergsang" udgivet af Forlaget Virkelig - "Men gulvet har ingen mund " i serien "Serie 5¤Serie V" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger af Linus Gårdfeldt

Linus Gårdfeldt har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Gårdfeldt fås blot som hæftet. Gårdfeldt har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Forlaget Virkelig.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Linus Gårdfeldts "Nya Pangea"

Hos Bog & idé er "Nya Pangea" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Bestiarium". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Gråbjergsang" af Linus Gårdfeldt

Hos Bog & idé er "Gråbjergsang" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linus Gårdfeldt