Bog & idéLis Boysen

Bøger skrevet af Lis Boysen

1 produkter
1 produkter
Voksendidaktik
VoksendidaktikTina Düsterdich Vejbæk
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Voksendidaktik

Mere om Lis Boysen

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger skrevet af Lis Boysen. På listen nedenfor finder du de seneste af Boysens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Voksendidaktik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Vejledning" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Vejledning " i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "En moderne voksendidaktik" i serien "Læringsarenaer" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Lis Boysen

Lis Boysen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Lis Boysen bøger i flere forskellige formater. Lis Boysen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Voksendidaktik" af Lis Boysen

Det er muligt at købe Lis Boysens "Voksendidaktik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Boysens serie "Relationsprofessionsserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Lis Boysen "Vejledning"

Hos Bog & idé er "Vejledning" tilgængelig som bog. Endnu en af Lis Boysen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Boysens serie "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Boysen