Bog & idéLis Holm Olesen

Bøger skrevet af Lis Holm Olesen

Læs mere om Lis Holm Olesen
1 produkter
1 produkter
Min egen danskordbog
Min egen danskordbogHanne Willert
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Min egen danskordbog

Mere om Lis Holm Olesen

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Lis Holm Olesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holm Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lær at slå op" i serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger" udgivet af Gyldendal - "Min egen danskordbog" i serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger" udgivet af Gyldendal

Lis Holm Olesens bøger

Lis Holm Olesen har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Holm Olesens bøger kommer i flere forskellige formater. Holm Olesens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lær at slå op" af Lis Holm Olesen

"Lær at slå op" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Min egen danskordbog" af Lis Holm Olesen

Hos Bog & idé er "Min egen danskordbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Gyldendals røde undervisningsordbøger". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lis Holm Olesen