Bog & idéLisa Plumley

Bøger skrevet af Lisa Plumley

Læs mere om Lisa Plumley
4 produkter
4 produkter
Min bedste vens baby
STREAM
Min bedste vens babyLisa Plumley
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Min bedste vens baby
Min bedste vens baby
Min bedste vens babyLisa Plumley
99,00 DKK
EBOG
(0)
Min bedste vens baby
Kærlighed ved første blik
Kærlighed ved første blikLisa Plumley
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed ved første blik
Kærlighed ved første blik
STREAM
Kærlighed ved første blikLisa Plumley
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Kærlighed ved første blik

Mere om Lisa Plumley

Hvis du søger en bog af Lisa Plumley, finder du et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Plumleys udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed ved første blik" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min bedste vens baby" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Lisa Plumley

Lisa Plumley har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Plumley som ebog. Plumleys bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisa Plumleys "Kærlighed ved første blik"

Det er muligt at købe Lisa Plumleys "Kærlighed ved første blik" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kærlighed ved første blik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Juvelen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Lisa Plumley "Min bedste vens baby"

Hos Bog & idé er "Min bedste vens baby" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Min bedste vens baby" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Plumley