Bog & idéLisa Rising

Bøger skrevet af Lisa Rising

Læs mere om Lisa Rising
3 produkter
3 produkter
Retsafgiftsloven
RetsafgiftslovenLisa Rising
879,95 DKK
EBOG
(0)
Retsafgiftsloven
Retsafgiftsloven
RetsafgiftslovenLisa Rising
899,95 DKK
Hardback
(0)
Retsafgiftsloven
Retsafgiftsloven med kommentarer
Retsafgiftsloven med kommentarerLisa Rising
879,95 DKK
EBOG
(0)
Retsafgiftsloven med kommentarer

Mere om Lisa Rising

Der er en del bøger fra Lisa Rising tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rising.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retsafgiftsloven" i serien "Djøf Forlags lovkommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Retsafgiftsloven" i serien "Djøf Forlags lovkommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Lisa Rising

Du kan købe to bøger af Lisa Rising her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lisa Rising bøger i flere forskellige formater. Risings bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisa Risings "Retsafgiftsloven"

Det er muligt at købe Lisa Risings "Retsafgiftsloven" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rising, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Djøf Forlags lovkommentarer". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

"Retsafgiftsloven" af Lisa Rising

Hos Bog & idé er "Retsafgiftsloven" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Djøf Forlags lovkommentarer". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Rising