Bog & idéLisbet Kühn

Bøger skrevet af Lisbet Kühn

Læs mere om Lisbet Kühn
2 produkter
2 produkter
Læselyst og læring
Læselyst og læringSigrid Madsbjerg (red.)
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Læselyst og læring
Danskfagets it-didaktik
Danskfagets it-didaktikLisbet Kühn
197,95 DKK
EBOG
(0)
Danskfagets it-didaktik

Mere om Lisbet Kühn

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger af Lisbet Kühn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kühns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskfagets it-didaktik" udgivet af Gyldendal - "Danskfagets it-didaktik" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Læselyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Lisbet Kühns bøger

Du kan finde tre bøger af Lisbet Kühn her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Kühns bøger fås i samtlige formater. Kühns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbet Kühns "Danskfagets it-didaktik"

"Danskfagets it-didaktik" kan købes som ebog. "Danskfagets it-didaktik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lisbet Kühn "Danskfagets it-didaktik"

Det er muligt at købe Lisbet Kühns "Danskfagets it-didaktik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kühns serie "Seminarieserien". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Kühn