Bog & idéLisbet Rask

Bøger skrevet af Lisbet Rask

Læs mere om Lisbet Rask
2 produkter
2 produkter
Studiegrupper
StudiegrupperIb Ravn
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Studiegrupper
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Lisbet Rask

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Lisbet Rask. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Rask.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal - "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal

Lisbet Rasks bøger

Lisbet Rask har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Rasks bøger kommer kun som hæftet. Rasks bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Studiegrupper" af Lisbet Rask

Hos Bog & idé er "Studiegrupper" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Studiegrupper" af Lisbet Rask

Det er muligt at købe Lisbet Rasks "Studiegrupper" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbet Rask