Bog & idéLisbeth Johansen

Bøger skrevet af Lisbeth Johansen

1 produkter
1 produkter
Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum
STREAM
Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slumLisbeth Johansen Lisbeth Johansen
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum

Mere om Lisbeth Johansen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Lisbeth Johansen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Johansens bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lisbeth Johansens bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvad svarer du, når livet kalder?" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Every face tells a story " udgivet af Systime - "Hvad svarer du, når livet kalder?" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Bøger skrevet af Lisbeth Johansen

Lisbeth Johansen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Johansens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lisbeth Johansens "Hvad svarer du, når livet kalder?"

"Hvad svarer du, når livet kalder?" er til salg som e-bog. Med "Hvad svarer du, når livet kalder?" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Kristeligt Dagblad, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum" af Lisbeth Johansen

"Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Hvad svarer du, når livet kalder? Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Johansen