Bog & idéLisbeth M. Imer

Bøger skrevet af Lisbeth M. Imer

Læs mere om Lisbeth M. Imer
5 produkter
5 produkter
Danmarks Runesten
Danmarks RunestenLisbeth M. Imer
399,95 DKK
Indbundet
(4)
Danmarks Runesten
Rigets runer
Rigets runerLisbeth Imer
129,95 DKK
Indbundet
(4)
Rigets runer
Rigets runer
Rigets runerLisbeth Imer
79,95 DKK
EBOG
(4)
Rigets runer
Rigets runer
Rigets runerLisbeth Imer
79,95 DKK
Lydbog
(4)
Rigets runer
Rigets runer
Rigets runerLisbeth Imer
79,95 DKK
EBOG
(4)
Rigets runer

Mere om Lisbeth M. Imer

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger skrevet af Lisbeth M. Imer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Imer.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lisbeth M. Imers bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rigets runer" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rigets runer" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rigets runer " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rigets runer" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Peasants and prayers" i serien "Publications from the National Museum¤Studies in archaeology & history" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Danmarks Runesten" udgivet af Gyldendal

Lisbeth M. Imers bøger

Du kan finde seks bøger af Lisbeth M. Imer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Lisbeth M. Imer fås i samtlige formater. Lisbeth M. Imer bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisbeth M. Imers "Rigets runer"

"Rigets runer" er til salg som lydbog. Du kan desuden altid have "Rigets runer" af Lisbeth M. Imer med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Lisbeth M. Imer "Rigets runer"

Hos Bog & idé er "Rigets runer" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Rigets runer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth M. Imer