Bog & idéLise Bjerrum Thisted

Bøger skrevet af Lise Bjerrum Thisted

2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Rehabiliterende sygepleje
Rehabiliterende sygeplejeLene Bastrup Jørgensen
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabiliterende sygepleje

Mere om Lise Bjerrum Thisted

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Lise Bjerrum Thisted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Thisted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Rehabiliterende sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lise Bjerrum Thisted

Lise Bjerrum Thisted har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Thisteds bøger som hæftet. Bøgerne af Thisted er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kræftsygepleje" af Lise Bjerrum Thisted

"Kræftsygepleje" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kræftsygepleje" af Lise Bjerrum Thisted

"Kræftsygepleje" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Bjerrum Thisted