Bog & idéLise Hounsgaard

Bøger skrevet af Lise Hounsgaard

3 produkter
3 produkter
Patient
PatientBirte Glinsvad
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Akut, kritisk og kompleks sygeplejeLise Hounsgaard
223,96 DKK
Indbundet
(0)
Akut, kritisk og kompleks sygepleje
Sygeplejeleksikon
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
119,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon

Mere om Lise Hounsgaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Lise Hounsgaard. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Hounsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneske" udgivet af Klim - "Læring i sundhedsvæsenet" udgivet af Munksgaard - "Kvalitative analysemetoder i sundhedsforskning" udgivet af Klim - "Patient" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Patient" udgivet af Munksgaard - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Akut, kritisk og kompleks sygepleje" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lise Hounsgaard

Lise Hounsgaard har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Lise Hounsgaard fås i et udvalg af formater. Hounsgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Menneske" af Lise Hounsgaard

"Menneske" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Læring i sundhedsvæsenet" af Lise Hounsgaard

Hos Bog & idé er "Læring i sundhedsvæsenet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Hounsgaard