Bog & idéLise Pedersen

Bøger skrevet af Lise Pedersen

Læs mere om Lise Pedersen
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Lise Pedersen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Lise Pedersen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Bøgerne fra Lise Pedersen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "NyS 34-35" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn - "Fra folkemål til multietnolekt" udgivet af Novus forlag - "Rejsen" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Munksgaard

Lise Pedersens bøger

Du kan finde syv bøger af Lise Pedersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Pedersens bøger kommer i udvalgte formater. Lise Pedersen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lise Pedersens "Dialekter i rigt mål"

Det er muligt at købe Lise Pedersens "Dialekter i rigt mål" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lise Pedersen "Håndbog i palliativ medicin"

Hos Bog & idé er "Håndbog i palliativ medicin" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Håndbog i palliativ medicin" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Pedersen