Bog & idéLise Skytte Jakobsen

Bøger skrevet af Lise Skytte Jakobsen

Læs mere om Lise Skytte Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Metaskulptur
MetaskulpturLise Skytte Jakobsen
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Metaskulptur
Ophobninger
OphobningerLise Skytte Jakobsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Ophobninger

Mere om Lise Skytte Jakobsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Lise Skytte Jakobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Jakobsen.
Bøgerne fra Lise Skytte Jakobsen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Metaskulptur" i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk Revy - "Kirsten Ortwed - Full Length (English version)" udgivet af SMK Forlag - "Ophobninger " i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Politisk Revy

Mere om Lise Skytte Jakobsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lise Skytte Jakobsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Lise Skytte Jakobsen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jakobsen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Metaskulptur" af Lise Skytte Jakobsen

Det er muligt at købe Lise Skytte Jakobsens "Metaskulptur" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Rævens sorte bibliotek". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politisk Revy.

Lise Skytte Jakobsen "Kirsten Ortwed - Full Length (English version)"

"Kirsten Ortwed - Full Length (English version)" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er SMK Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Skytte Jakobsen