Bog & idéLise Tillge

Bøger skrevet af Lise Tillge

Læs mere om Lise Tillge
1 produkter
1 produkter
Dansk feltflora
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk feltfloraBernt Løjtnant
737,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk feltflora

Mere om Lise Tillge

Lise Tillge har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dansk feltflora". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Tillges "Dansk feltflora"

Hos Bog & idé er "Dansk feltflora" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Lise Tillge fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Tillge