Bog & idéLise Warburg

Bøger skrevet af Lise Warburg

Læs mere om Lise Warburg
2 produkter
2 produkter
Den strikkende Madonna
Den strikkende MadonnaLise Warburg
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Den strikkende Madonna
Damen med enhjørningen
Damen med enhjørningenLise Warburg
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Damen med enhjørningen

Mere om Lise Warburg

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Lise Warburg. På listen nedenfor har du Warburgs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Damen med enhjørningen" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Den strikkende Madonna" udgivet af Vandkunsten - "Lise Warburg" udgivet af Attika

Lise Warburgs bøger

Du kan finde tre bøger af Lise Warburg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lise Warburg fås i et udvalg af formater. Warburgs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lise Warburgs "Damen med enhjørningen"

"Damen med enhjørningen" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Vandkunsten.

"Den strikkende Madonna" af Lise Warburg

Hos Bog & idé er "Den strikkende Madonna" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Warburg