Bog & idéLiselotte Djurhuus

Bøger skrevet af Liselotte Djurhuus

2 produkter
2 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde

Mere om Liselotte Djurhuus

Hvis du mangler en bog af Liselotte Djurhuus, ser du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Djurhuus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Liselotte Djurhuus

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Liselotte Djurhuus hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Liselotte Djurhuus fås i et udvalg af formater. Djurhuus' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Socialrådgivning og socialt arbejde" af Liselotte Djurhuus

"Socialrådgivning og socialt arbejde" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i Djurhuus' serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Liselotte Djurhuus "Socialrådgivning og socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Socialrådgivning og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Djurhuus