Bog & idéLiselotte Kira Andersen

Bøger skrevet af Liselotte Kira Andersen

Læs mere om Liselotte Kira Andersen
1 produkter
1 produkter
Tang
TangAnita Dietz
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Tang

Mere om Liselotte Kira Andersen

Der findes en del bøger af Liselotte Kira Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tang" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tang" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Liselotte Kira Andersen

Du kan bestille to bøger af Liselotte Kira Andersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Andersen kommer bare som indbundet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tang" af Liselotte Kira Andersen

"Tang" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tang" af Liselotte Kira Andersen

Hos Bog & idé er "Tang" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Kira Andersen