Bog & idéLisi Harrison

Bøger skrevet af Lisi Harrison

4 produkter
4 produkter
Monster High
Monster HighLisi Harisson
49,95 DKK
HARDBACK
(0)
Monster High
Et helt almindeligt monster
Et helt almindeligt monsterLisi Harisson
99,95 DKK
HARDBACK
(0)
Et helt almindeligt monster
Tilbage og mere død end nogensinde
Tilbage og mere død end nogensindeLisi Harrison
149,95 DKK
HARDBACK
(0)
Tilbage og mere død end nogensinde
Hvor der er en ulv, er der en vej
Hvor der er en ulv, er der en vejLisi Harrison
149,95 DKK
HARDBACK
(0)
Hvor der er en ulv, er der en vej

Mere om Lisi Harrison

Der er flere bøger skrevet af Lisi Harrison tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Harrison.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilbage og mere død end nogensinde" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Et helt almindeligt monster" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Hvor der er en ulv, er der en vej " i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Monster High" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Tilbage og mere død end nogensinde" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Hvor der er en ulv, er der en vej" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Et helt almindeligt monster" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic - "Monster High" i serien "Monster High" udgivet af Buster Nordic

Lisi Harrisons bøger

Lisi Harrison har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Lisi Harrison bøger i samtlige formater. Bøgerne af Harrison er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Buster Nordic.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lisi Harrisons "Tilbage og mere død end nogensinde"

"Tilbage og mere død end nogensinde" er til salg som e-bog. Med "Tilbage og mere død end nogensinde" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Monster High". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Buster Nordic.

Lisi Harrison "Et helt almindeligt monster"

Det er muligt at købe Lisi Harrisons "Et helt almindeligt monster" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Et helt almindeligt monster" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Harrisons serie "Monster High". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Buster Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Lisi Harrison