Bog & idéLiv Egholm

Bøger skrevet af Liv Egholm

Læs mere om Liv Egholm
4 produkter
4 produkter
Philosophy of Science
BOEGERTILSTAERKPRIS
Philosophy of ScienceLiv Egholm
207,95 DKK
Hæftet
(0)
Philosophy of Science
Videnskabsteori
VidenskabsteoriLiv Egholm
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Videnskabsteori
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Civilsamfundet i statens skygge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civilsamfundet i statens skyggeLars Bo Kaspersen
318,95 DKK
Hæftet
(0)
Civilsamfundet i statens skygge

Mere om Liv Egholm

Liv Egholm har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Egholms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Philosophy of Science" udgivet af Gyldendal

Bøger af Liv Egholm

Du kan bestille tre bøger af Liv Egholm her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Liv Egholm kan købes i flere formater. Bøgerne af Egholm er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk og moderne samfundsteori" af Liv Egholm

Det er muligt at købe Liv Egholms "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Videnskabsteori" af Liv Egholm

"Videnskabsteori" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Egholm