Bog & idéLiv Thomsen

Bøger skrevet af Liv Thomsen

Læs mere om Liv Thomsen
2 produkter
2 produkter
Historiens Heltinder
Historiens HeltinderLiv Thomsen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Historiens Heltinder
Min bedstemors historie
STREAM
Min bedstemors historieLiv Thomsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Min bedstemors historie

Mere om Liv Thomsen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger skrevet af Liv Thomsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min bedstemors historie" udgivet af Audioteket - "Min bedstefars historie" udgivet af Audioteket - "Historiens heltinder" udgivet af Gyldendal - "Historiens Heltinder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Liv Thomsen

Liv Thomsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Thomsens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Liv Thomsens "Min bedstemors historie"

Hos Bog & idé er "Min bedstemors historie" tilgængelig som lydbog. Med Liv Thomsens "Min bedstemors historie" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Audioteket.

Liv Thomsen "Min bedstefars historie"

Det er muligt at købe Liv Thomsens "Min bedstefars historie" som lydbog. Når du køber "Min bedstefars historie" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Audioteket.
Detaljer
Fulde navn:
Liv Thomsen