Bog & idéLjudmila Petrusjevskaja

Bøger skrevet af Ljudmila Petrusjevskaja

4 produkter
4 produkter
Nummer Et eller I andre muligheders haver
Nummer Et eller I andre muligheders haverLjudmila Petrusjevskaja
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Nummer Et eller I andre muligheders haver
Vi blev stjålet
Vi blev stjåletLjudmila Petrusjevskaja
299,95 DKK
Hæftet
(6)
Vi blev stjålet
Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjel
Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjelLjudmila Petrusjevskaja
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjel
Umodne stikkelsbær.
Umodne stikkelsbær.Ljudmila Petrusjevskaja
199,95 DKK
Hæftet
(4)
Umodne stikkelsbær.

Mere om Ljudmila Petrusjevskaja

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Ljudmila Petrusjevskaja. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petrusjevskajas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Umodne stikkelsbær." i serien "9. Metamorphosis-serien" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjel" i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Vandkunsten - "Nummer Et eller I andre muligheders haver" udgivet af Vandkunsten

Ljudmila Petrusjevskajas bøger

Du kan finde tre bøger af Ljudmila Petrusjevskaja her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Ljudmila Petrusjevskaja bøger i forskellige formater. Ljudmila Petrusjevskaja bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ljudmila Petrusjevskajas "Umodne stikkelsbær."

Det er muligt at købe Ljudmila Petrusjevskajas "Umodne stikkelsbær." som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Petrusjevskajas serie "9. Metamorphosis-serien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Silkefyret.

"Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjel" af Ljudmila Petrusjevskaja

Hos Bog & idé er "Der var engang en kvinde, som ville slå sin nabos baby ihjel" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Store fortællere i lommeformat". Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ljudmila Petrusjevskaja