Bog & idéLola Baidel

Bøger skrevet af Lola Baidel

1 produkter
1 produkter
Som sendt fra himlen
Som sendt fra himlenLola Baidel
69,95 DKK
EBOG
(0)
Som sendt fra himlen

Mere om Lola Baidel

Der er en del bøger skrevet af Lola Baidel på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Baidel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Længsler" udgivet af Klitrose - "Som sendt fra himlen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Uden videre" udgivet af Baidel

Bøger skrevet af Lola Baidel

Der er tre tilgængelige udgivelser af Lola Baidel hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Baidels bøger kommer i et udvalg af formater. Baidels bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Længsler" af Lola Baidel

Det er muligt at købe Lola Baidels "Længsler" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Klitrose, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Som sendt fra himlen" af Lola Baidel

"Som sendt fra himlen" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Som sendt fra himlen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lola Baidel