Bog & idéLone Baandrup

Bøger skrevet af Lone Baandrup

3 produkter
3 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Søvn
SøvnMads Barløse
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Søvn
Praktisk psykiatri
Praktisk psykiatriLone Baandrup
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Praktisk psykiatri

Mere om Lone Baandrup

Hvis du er på jagt efter en bog fra Lone Baandrup, kan du købe et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Baandrups seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Søvn" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lone Baandrup

Der er tre tilgængelige bøger af Lone Baandrup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Baandrups bøger kommer i flere formater. Baandrups bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lone Baandrups "Praktisk psykiatri"

Det er muligt at købe Lone Baandrups "Praktisk psykiatri" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Klinisk psykiatri" af Lone Baandrup

"Klinisk psykiatri" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Baandrup