Bog & idéLone Bæk Brønsted

Bøger skrevet af Lone Bæk Brønsted

Læs mere om Lone Bæk Brønsted
4 produkter
4 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Køn
KønLone Bæk Brønsted
149,95 DKK
Paperback
(1)
Køn
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Uddannelsesudvikling
UddannelsesudviklingLone Bæk Brønsted
83,95 DKK
EBOG
(0)
Uddannelsesudvikling

Mere om Lone Bæk Brønsted

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Lone Bæk Brønsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Bæk Brønsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Uddannelsesudvikling" udgivet af Forlaget UCC - "Køn - pædagogiske perspektiver " i serien "Professionernes begreber" udgivet af Samfundslitteratur - "Køn" udgivet af Samfundslitteratur - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Uddannelsesudvikling" udgivet af UCC

Mere om Lone Bæk Brønsteds bøger

Du kan finde syv bøger af Lone Bæk Brønsted her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Lone Bæk Brønsted bøger i samtlige formater. Bæk Brønsted har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" af Lone Bæk Brønsted

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Pædagogik og samfund". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Lone Bæk Brønsted "Uddannelsesudvikling"

"Uddannelsesudvikling" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Uddannelsesudvikling" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget UCC, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Bæk Brønsted