Bog & idéLone Gjørret

Bøger skrevet af Lone Gjørret

Læs mere om Lone Gjørret
1 produkter
1 produkter
Receptionist - miljø
Receptionist - miljøTorben Kaas
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Receptionist - miljø

Mere om Lone Gjørret

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Lone Gjørret. Det er "Receptionist - miljø". Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret den på dansk. "Receptionist - miljø" er desuden udgivet i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Receptionist - miljø" af Lone Gjørret

"Receptionist - miljø" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Gjørrets serie "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Dette er en også en fantastisk bog fra Gjørret, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Gjørret