Bog & idéLone Kristensen

Bøger skrevet af Lone Kristensen

Læs mere om Lone Kristensen
4 produkter
4 produkter
Liv uden håb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Liv uden håbLone Kristensen
119,96 DKK
Hæftet
(0)
Liv uden håb
Victors valg
STREAM
Victors valgLone Kristensen
89,95 DKK
Lydbog
(5)
Victors valg
Liv uden håb
Liv uden håbLone Kristensen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Liv uden håb
Victors valg
Victors valgLone Kristensen
139,95 DKK
EBOG
(5)
Victors valg

Mere om Lone Kristensen

Lone Kristensen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kristensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Liv uden håb" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Liv uden håb" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Victors valg" udgivet af People'sPress - "Victors valg" udgivet af People'sPress - "Victors valg. En mors beretning" udgivet af People'sPress

Mere om Lone Kristensens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Lone Kristensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Lone Kristensen kan købes i et udvalg af formater. Kristensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Liv uden håb" af Lone Kristensen

"Liv uden håb" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Liv uden håb" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Liv uden håb" af Lone Kristensen

Hos Bog & idé er "Liv uden håb" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Kristensen