Bog & idéLone Nørgaard

Bøger skrevet af Lone Nørgaard

Læs mere om Lone Nørgaard
1 produkter
1 produkter
Illusionen om Danmark - Del 3 - Fritænkerne
Illusionen om Danmark - Del 3 - FritænkerneFlemming Blicher
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Illusionen om Danmark - Del 3 - Fritænkerne

Mere om Lone Nørgaard

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Lone Nørgaard. På listen nedenfor finder du de seneste af Nørgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sex, løgn og kvinder" udgivet af Spektrum - "Strategisk medledelse" udgivet af Gyldendal - "Jeg og Kaminski" udgivet af Gyldendal

Lone Nørgaards bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lone Nørgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lone Nørgaard fås i et udvalg af formater. Nørgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sex, løgn og kvinder" af Lone Nørgaard

Hos Bog & idé er "Sex, løgn og kvinder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Spektrum.

Lone Nørgaard "Strategisk medledelse"

Endnu en af Lone Nørgaard fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Nørgaard