Bog & idéLone Thybo Mouritsen

Bøger skrevet af Lone Thybo Mouritsen

Læs mere om Lone Thybo Mouritsen
1 produkter
1 produkter
Vilde vidunderlige Danmark
Vilde vidunderlige DanmarkSøren Olsen
299,95 DKK
Indbundet
(3)
Vilde vidunderlige Danmark

Mere om Lone Thybo Mouritsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Lone Thybo Mouritsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Mouritsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vilde vidunderlige Danmark" udgivet af Gads Forlag - "En fremtid med tang" i serien "Vild med Viden FOKUS" udgivet af Epsilon.dk - "Mad med tang " i serien "Vild med Viden FOKUS" udgivet af Epsilon.dk

Bøger skrevet af Lone Thybo Mouritsen

Der er tre tilgængelige bøger af Lone Thybo Mouritsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lone Thybo Mouritsen kommer i forskellige formater. Mouritsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lone Thybo Mouritsens "Vilde vidunderlige Danmark"

Det er muligt at købe Lone Thybo Mouritsens "Vilde vidunderlige Danmark" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lone Thybo Mouritsen "En fremtid med tang"

Hos Bog & idé er "En fremtid med tang" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Mouritsens serie "Vild med Viden FOKUS". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Epsilon.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Thybo Mouritsen