Bog & idéLotte Lüscher

Bøger skrevet af Lotte Lüscher

Læs mere om Lotte Lüscher
4 produkter
4 produkter
Lederen mellem tvivl og handlekraft
Lederen mellem tvivl og handlekraftLotte S. Lüscher
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Lederen mellem tvivl og handlekraft
Ledelse gennem paradokset
Ledelse gennem paradoksetLotte S. Lüscher
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse gennem paradokset
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2014. 17. årgang. Tema: Tilgange til ledelse
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2014. 17. årgang. Tema: Tilgange til ledelseLotte Lüscher
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2014. 17. årgang. Tema: Tilgange til ledelse
Ledelse i landbruget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i landbrugetThomas Asmussen og Bent Vestergaard
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i landbruget

Mere om Lotte Lüscher

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Lotte Lüscher. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Lüscher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i landbruget" udgivet af Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget - "Lederen mellem tvivl og handlekraft" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse gennem paradokset " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2014. 17. årgang. Tema: Tilgange til ledelse" udgivet af Dafolo A/S - "Ledelse gennem paradokset" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse i landbruget" udgivet af Videncentret for Landbrug¤Landbrugsforlaget¤Dansk Landbrugsrådgivning

Mere om Lotte Lüschers bøger

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Lotte Lüscher hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Lüschers bøger kommer i udvalgte formater. Lotte Lüscher bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Lüschers "Ledelse i landbruget"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Lüscher, kan du godt glæde dig. Det er Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret Landbrugsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lederen mellem tvivl og handlekraft" af Lotte Lüscher

"Lederen mellem tvivl og handlekraft" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Lüschers serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Lüscher