Bog & idéLotte Philipsen

Bøger skrevet af Lotte Philipsen

Læs mere om Lotte Philipsen
2 produkter
2 produkter
Globalzing Contemporary Art
Globalzing Contemporary ArtLotte Philipsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Globalzing Contemporary Art
Ny kulturteori
Ny kulturteoriLotte Philipsen
479,95 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori

Mere om Lotte Philipsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Lotte Philipsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Philipsen.
Bøgerne fra Lotte Philipsen kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Globalizing contemporary art" udgivet af Aarhus University Press - "Globalzing Contemporary Art" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Lotte Philipsens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lotte Philipsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Philipsens bøger kommer i flere formater. Philipsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ny kulturteori" af Lotte Philipsen

Hos Bog & idé er "Ny kulturteori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lotte Philipsen "Globalizing contemporary art"

Det er muligt at købe Lotte Philipsens "Globalizing contemporary art" som pdf. Endnu en af Lotte Philipsen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Philipsen