Bog & idéLotte Rienecker og Signe Skov

Bøger skrevet af Lotte Rienecker og Signe Skov

Læs mere om Lotte Rienecker og Signe Skov
1 produkter
1 produkter
Specielt om specialer
Specielt om specialerPeter Stray Jørgensen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Specielt om specialer

Mere om Lotte Rienecker og Signe Skov

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Lotte Rienecker og Signe Skov. Bogen hedder "Specielt om specialer". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Specielt om specialer" af Lotte Rienecker og Signe Skov

Det er muligt at købe Lotte Rienecker og Signe Skovs "Specielt om specialer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Dette er en også en skøn bog fra Skov, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Rienecker og Signe Skov