Bog & idéLotte Svalgaard

Bøger skrevet af Lotte Svalgaard

Læs mere om Lotte Svalgaard
6 produkter
6 produkter
Elefanten i rummet
Elefanten i rummetLotte Svalgaard
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Elefanten i rummet
Mod i kriseledelse
Mod i kriseledelseFinn Frandsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Mod i kriseledelse
Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker
STREAM
Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærkerLotte Svalgaard
99,95 DKK
Lydbog
(4)
Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker
Med elefanten på arbejde
Med elefanten på arbejdeLotte Svalgaard
339,95 DKK
(0)
Med elefanten på arbejde
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
414,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
Elefanten i rummet
Elefanten i rummetLotte Svalgaard
279,95 DKK
EBOG
(2)
Elefanten i rummet

Mere om Lotte Svalgaard

Lotte Svalgaard har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Svalgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Mod i kriseledelse" udgivet af Gyldendal - "Elefanten i rummet" udgivet af Akademisk Forlag - "Elefanten i rummet" udgivet af Akademisk Forlag - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal

Lotte Svalgaards bøger

Du kan finde seks bøger af Lotte Svalgaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lotte Svalgaard kommer i flere formater. Svalgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Svalgaards "Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker"

"Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker" kan købes online som lydbog. Lotte Svalgaards "Elefanten i rummet - om modet til at handle på det vi mærker" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"God ledelse" af Lotte Svalgaard

Hos Bog & idé er "God ledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Svalgaard