Bog & idéLouisa Thomsen Brits

Bøger skrevet af Louisa Thomsen Brits

Læs mere om Louisa Thomsen Brits
1 produkter
1 produkter
The Book of Hygge: The Danish Art of Living Well
The Book of Hygge: The Danish Art of Living WellLouisa Thomsen Brits
169,95 DKK
Hardback
(0)
The Book of Hygge: The Danish Art of Living Well

Mere om Louisa Thomsen Brits

Der er kun én bog af Louisa Thomsen Brits tilgængelig hos Bog & idé. Det er "The Book of Hygge: The Danish Art of Living Well". Det er Ebury Press, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Book of Hygge: The Danish Art of Living Well" af Louisa Thomsen Brits

Hos Bog & idé er "The Book of Hygge: The Danish Art of Living Well" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Ebury Press, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Louisa Thomsen Brits fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Louisa Thomsen Brits