Bog & idéLouise Alkjær og Nina Faurby

Bøger skrevet af Louise Alkjær og Nina Faurby

1 produkter
1 produkter
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, OmanLouise Alkjær og Nina Faurby
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman

Mere om Louise Alkjær og Nina Faurby

Louise Alkjær og Nina Faurby har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman". Den er udgivet af Politikens Forlag på dansk. "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" er desuden tilknyttet serien "Politikens rejsebøger - Turen går til".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" af Louise Alkjær og Nina Faurby

Hos Bog & idé er "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Faurbys serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Louise Alkjær og Nina Faurby fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Alkjær og Nina Faurby