Bog & idéLouise Fatio

Bøger skrevet af Louise Fatio

Læs mere om Louise Fatio
1 produkter
1 produkter
Den store bog om Den glade løve
TILBUD
Den store bog om Den glade løveLouise Fatio og Roger Duvoisin
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store bog om Den glade løve

Mere om Louise Fatio

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Louise Fatio. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Fatios udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den glade løve" i serien "Vitello" udgivet af Gyldendal - "Den store bog om Den Glade løve" udgivet af Gyldendal - "Den glade løve " i serien "Mini billedbøger" udgivet af Gyldendal - "Den glade løve" i serien "Vitello" udgivet af Gyldendal - "Den store bog om Den glade løve" udgivet af Gyldendal

Louise Fatios bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Louise Fatio hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Louise Fatio bøger i flere forskellige formater. Fatio har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den glade løve" af Louise Fatio

Hos Bog & idé er "Den glade løve" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Vitello". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Louise Fatio "Den store bog om Den Glade løve"

Det er muligt at købe Louise Fatios "Den store bog om Den Glade løve" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Fatio