Bog & idéLouise Grue Bennike

Bøger skrevet af Louise Grue Bennike

Læs mere om Louise Grue Bennike
2 produkter
2 produkter
Salg og kommunikation
Salg og kommunikationMette Risgaard Olsen
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Salg og kommunikation
Sales and Communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sales and CommunicationMette Risgaard Olsen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sales and Communication

Mere om Louise Grue Bennike

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Louise Grue Bennike. På listen nedenfor har du de seneste af Bennikes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sales and Communication" udgivet af Gyldendal - "Salg og kommunikation" udgivet af Gyldendal

Mere om Louise Grue Bennikes bøger

Louise Grue Bennike har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Bennike som hæftet. Bøgerne af Bennike er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sales and Communication" af Louise Grue Bennike

Det er muligt at købe Louise Grue Bennikes "Sales and Communication" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Louise Grue Bennike "Salg og kommunikation"

"Salg og kommunikation" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Grue Bennike